USA

Nu var det ett tag sen jag skrev här och mycket har hänt sedan dess! Så jag hade tänkte visa någon bild och berätta lite om vad jag och Zäter har tränat på.


Denna bilden togs för ca 2 veckor sedan, innan jag övelämnade Zäter till Emma H som har hand om honom medan jag latar mig i USA.


Fotograferat pållen har jag också hunnit med!

Innan jag åkte så tränade vi mycke kortskritt/tramp, galopp, övergångar, ryggningar, öppnor, slutor, vallsen, felxions m.m. Det vanliga fast nu går det 1000ggr lättare och är 1000ggr roligare!

För någon månad sedan upptäckte jag att Zäter hade börjat knäppa ovanligt mycket i lederna, främst knäna så jag kallade ut veterinären som även passade på att kolla upp hans rörelsestörningar, fick mycket beröm och hon sa att Zäter såg ut som en helt ny häst, att han inte alls såg ut som samma häst hon möttes av första gången då han gick på "catwalk" och tog ut rörelsen mer i sidled än frammåt. Han fick efter ytterligare ett besök ett fodertillskott som inte gav någon direkt verkan, så vi sket i det senare. Nu får han gå och knäppa som den gamla nyblivna 15åring han är ;) (veterinärerna sa att det inte var något allvarligt då han ej är besvärad över det och går bättre än någonsin).

Nog om Zäter, här får ni ett klipp från den underbara naturen i Bethesda, var jag nu befinner mig :)


//Misha

Grattis till Grönt Kort!

Här kommer en liten sommarbild från sista kvällen med min kära Tino. Efter 8 år tillsammans kändes det trots allt bra att släppa honom till de evigt gröna ängarna. Än går det inte en dag utan att han finns i mina tankar... men jag ångrar mig inte.    /Petra
Epona har genomfört sin första Grönt Kort examination och fyra deltagare har klarat provet. Alla deltagare har gjort en mycket bra insats och det har varit roligt att få vara er ledare. Jag hoppas att ni nu tar mod till er och provar på att tävla så att vår förening kommer ut på tävlingsbanorna! I dagsläget är det inte bestämmt när Grönt Kort kurs kommer att genomföras utan vi kommer styra detta beroende på vilken efterfrågan det finns för att ta Grönt kort.

Lycka till!

/Petra

RSS 2.0